Ska jag ringa städfirma redan nu kanske

Ska jag ringa städfirma redan nu kanske

Hallå där! Jag är mitt uppe i påskplaneringen här och det är riktigt kul däremot tror jag att med så här mycket folk som kommer hem till mig så kommer jag behöva ringa till en städfirma i Sundsvall för att få det rent efteråt. Det kommer verkligen vara fullt hus hemma hos mig så jag har fått bära ut massa möbler och inredning till förrådet för att alla ska få plats med madrasser, men jag är riktigt taggad på det här. Hit kommer mina föräldrar och mina syskon med deras familjer. Det kanske inte låter så mycket men då ska jag tillägga att mina tre syskon har alla partner och barn, så jag kan lova dig att det kommer bli redigt drag i huset. Alla kommer idag också så jag och min familj har ungefär två timmar kvar tills lugnet är över, det gäller att ta vara på tiden. Vi brukar alltid samlas vid alla högtider och det är faktiskt riktigt rolig, senaste gången så var vi hos min bror i Härnösand och han bor lite mindre än oss så då var det riktig kalabalik. Han ringde städfirma redan efter en dag, han visste att det var ingen idé och ge sig på att städa själv. Jag är lite inne på samma spår och tänker att jag kanske borde ringa en städfirma redan nu för att boka in en tid i början på nästa vecka. För tillfället så sitter jag vid datorn och väntar på att maten ska bli klar så att vi hinner käka lite mellanmål innan alla kommer, det är väldigt viktigt att ha tillräckligt med energi för att klara av detta. Avslutningsvis vill jag önska er alla där ute en glad påsk och jag hoppas att vi får riktigt skönt väder här uppe i Sundsvall. Ha det fint!


Kommentarer är stängda.