Behöver hjälp med stresshantering

Behöver hjälp med stresshantering

Hej hopp bloggen! Min stresshantering ligger för tillfället nere på botten och att jag slutar om en halvtimme gör inte saken bättre överhuvudtaget, jag har så fruktansvärt mycket som behöver bli klart innan jag går från jobbet. Men det är inte nog med det sen måste jag hem till huset i Linköping och fixa i ordning så allt är klart lagom till min syster och hennes familj kommer hit. De kommer vara här över hela helgen och jag har inte ens börjat städa där hemma, som ni förstår så är det väldigt stressat just nu. Jag funderar på om jag inte borde gå i någon kurs för stresshantering, det måste väl finnas något sådant i Linköping. Eller om jag kanske ska börja meditera alternativt prova på yoga, någonting måste hända för att jag ska hitta ett lugn i mig själv. Vissa av mina kollegor som till och med har mer att göra är helt iskalla, där kan vi snacka om stresshantering. Jag förstår inte hur det kan variera så mycket från person till person och hur det kan ändras med åren också. När jag gick i skolan så visste jag knappt vad stress var, hade vi prov så pluggade jag kvällen innan och på något sätt så gick det alltid hur bra som helst på provet. Men nu så måste jag planera allt mitt arbete i god tid för att inte bli stressad och känna press, det är helt klart tuffare tider nu. Min vision är att komma tillbaka till den gamla goda tiden där jag litade på min egna förmåga och visste att jag skulle lösa allting, men jag tror inte det är så lätt att bara hitta tillbaka dit. Okej jag måste runda av här ifall jag ska hinna med allt arbete som jag måste göra. Om det är någon som har en grym metod för stresshantering så vore jag tacksam för det.  


Kommentarer är stängda.