En lugn dag med fotvård

En lugn dag med fotvård

Tjenixen bloggen!

Det var lite smått förvirrande när jag vaknade upp idag på morgonen och det är väl inte så konstigt med tanke på hur många dagar som vi har varit lediga nu, men nu har jag full koll på allting. Jag tänkte faktiskt rida vidare på den här vågen bestående av lyx, så jag är ledig hela denna veckan också. Idag tänkte jag ringa och boka en tid för fotvård, det har jag förtjänat och mina fötter verkligen förtjänat. Vi lämnade faktiskt Uppsala den här påsken och åkte till vår sommarstuga istället, vilket visade sig vara ett utmärkt val. Tanken var att få en lugn helg borta från stadsstressen som finns i Uppsala, men så blev inte riktigt fallet utan vi åkte på en hel del hushållsarbete istället. Vi har inte varit i stugan på ett halvår så det fanns väldigt mycket som faktiskt behövde göras, jag tog ansvaret för det utvändiga för att få njuta lite av det sköna vädret. Det var ett ganska fysiskt krävande arbete så igår när vi kom hem till Uppsala igen så var man faktiskt lite mör i kroppen och vi fick inte mycket gjort under gårdagen, men sådana dagar behöver man faktiskt ha ibland också. Utöver fotvård så har jag inte mycket inplanerat just idag men det kan lätt ändras. Min man är på jobbet denna veckan så det är bara jag ensam i huset och ska jag vara ärlig så är det lite skönt, då kan jag gå runt här hemma och greja lite. Egentligen skulle jag behöva gå till frisören också men det får nog bli någon annan dag i veckan som jag tar mig an det uppdraget, det räcker nog med få fotvård idag. Jag hoppas att ni alla har haft en trevlig helg och en lugn start på veckan, ha det fint.  


Kommentarer är stängda.