Ringa efter städ

Ringa efter städ

Hejsan hoppsan bloggen!

Tisdag morgon och det ser efter helgen ut som hela havet stormar i huset, något jag givetvis var väl förbered på så därför tänker jag ringa efter städ. Ja vad ska man egentligen säga om helgen, vilken succé men ack så synd att den gick alldeles för fort. Vi har haft fullt ös i Uppsala och det har varit väldigt trevligt att träffa sina kompisar igen, det blir inte så ofta längre nu när vi bor i Uppsala. Jag tog ledigt redan i torsdags så att jag kunde förbereda med madrasser och mat tills mina vänner anlände, så jag hade gott om tid. De första gästerna kom mitt på dagen och sen framåt kvällen så kom de sista, sammanlagt var vi totalt tolv stycken som alla såg framemot att spendera hela helgen under samma tack. Första dagen tog vi det bara lugnt, så att alla kunde packa upp och bara landa. Jag hade förberett ett långkok som vi käkade på kvällen och sen slängde vi oss i soffan för att kolla på lite filmer. Många hade jobbat och för vissa så var det en bra bit upp till Uppsala så det var en del som var lite småsega. Fredagen sparkades igång med en riktigt go frukost och därefter hittade vi på lite roliga aktiviteter, sen rullade hela helgen på i det tempot så det var riktigt härligt. Men nu så här dagen efter är det inte alls lika roligt, saker ligger höger och vänster. Jag behöver verkligen kontakta städ för det här har jag varken tiden eller orken för att klara av på egen hand, det är knappt så att jag orkar diska efter en vanlig middag så det här blir riktigt tufft. Jag hade egentligen hela dagen på mig igår för att kunna städa men motivationen var inte riktigt på topp, speciellt inte när jag visste att städ var en av lösningarna.  


Kommentarer är stängda.