Fina naglar med manikyr & nagelförlängning i Tidaholm

Fina naglar med manikyr & nagelförlängning i Tidaholm

Hej på er alla fina följare

Jag fick lite extra vårfeeling häromdagen och bokade tid för att fixa fina naglar. Först hade jag tänkt mig nagelförlängning med någon enkel manikyr, men när jag väl var där och såg alla fina färger och glitter som man kunde kombinera så kunde jag inte låta bli. Jag gick till en duktig nagelkosmetolog i Tidaholm, en tjej som jag blev rekommenderad av en kompis att gå till och jag är verkligen så nöjd.

Jag har gjort nagelförlängning några gånger förut så det var inte nytt, men där emot var det ganska längesen. Under vintern brukar jag inte ha det för då gömmer man ju ändå sina händer och naglar i vantar och det känns mest konstigt att ha fingervantar med långa naglar tycker jag. Det kanske är en vanesak men då brukar jag hellre ha kortare under vintern. Men nu kändes det som att det var dags att göra nagelförlängning igen och fin manikyr.

Det var lite svårt att bestämma först vilka färger och kombinationer jag skulle välja, men tillslut blev det två nyanser i rosa och med extra glitter och strass på ringfingrarna och långfingrarna. Kan ni också känna igen er att ni blir mer inspirerade att göra lite extra för sig själv på våren, typ skönhetsgrejer. Man vill ha nya kläder, nytt vårfint hår och vårfina naglar. Det kändes som bra timing också att fixa manikyr och fina naglar nu lagom till påsk och långhelg så känner man sig lite extra piffig när det är påskkalas och lite firande.

Nu önskar jag dig en underbar dag och härlig helg. Och om du vill unna dig något som gör dig lite extra glad och pepp så kan jag rekommendera att göra manikyr eller nagelförlängning. Må gott och ta hand om er så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.