Renovering och målare väntar

Renovering och målare väntar

Hejsan svejsan bloggen! Vad säger ni om att ta lite helg och bara njuta av fyra dagars ledighet? Jag har fått lära mig att det är dumt att klaga när saker och ting går bra, så jag tackar och tar gärna emot fyra dagar med sovmorgon. Men sen efter den här helgen så är det några tuffa dagar som väntar, jag tänkte renovera och kommer även behöva hjälp av en målare. Det är som så att jag planerar på att riva ut en av väggarna för att få en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Att göra det jobbet klarar jag på egen hand det är inga problem för någon som tidigare har arbetat som byggare, en baggis rent av sagt. Men eftersom att det tidigare har varit två helt olika rum så har det också varit två helt olika färger i varje rum och så vill jag definitivt inte ha det. Därför kommer jag behöva anställa en målare för det där jobbet gör jag inte själv, jag har ett eget jobb i Jönköping som jag måste hinna med också. Att måla tar enligt mig fruktansvärt lång tid och det är samma sak hela tiden, jag tröttnar efter tio minuter max. Sen måste väggarna alltid målas minst två gånger också för att få bästa effekt och hur kul kan det vara att behöva göra om samma arbete igen, nej då anställer jag hellre en målare som kan sin sak och som tycker det är kul. Vad som väntar i helgen vet jag inte riktigt, jag har lite olika alternativ. Bland annat så är jag bjuden hem till min mamma för att fira påsk med familjen, sen har några vänner frågat om jag vill vara med dem under påsken. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra men det är blir nog bra till slut.  


Kommentarer är stängda.