Ny vecka med nya möjligheter

Ny vecka med nya möjligheter

Godmorgon bloggen!

Måndag morgon höll jag på att skriva men det stämmer ju givetvis inte, utan det är faktiskt tisdag men ändå första arbetsdagen för denna veckan. Jag har faktiskt bokat in en tid för privatrådgivning i Västerås, det är som så att jag tänkte starta en liten verksamhet bredvid mitt arbete. Min dröm har alltid varit att ha något eget för att en dag kunna leva helt och hållet som egenföretagare. Det är däremot inte så enkelt att få ett schysst lån på egen hand så då tänkte jag att med hjälp av privatrådgivning kan jag kanske ro hem en bra deal. Men nu får det vara nog om lån och privatrådgivning, det kan vi ta i något annat inlägg under veckan. Visst har det varit skönt med fyra dagars ledighet? Känslan var näst intill euforisk när klockan slog tre i torsdags och det var dags för att gå hem, härligast av allt var att man verkligen kunde se hur alla människor i Västerås verkligen hade samma känsla. Inte nog med ledighet vi bjöds även på ett hyfsat bra väder, visst var det lite till och från men överlag så tycker jag nog att det var en fin påsk som vi fick. I torsdags satt jag på balkongen i nästan tre timmar och bara njöt av solen, lite skillnad gentemot igår då det ena sekunden haglade och andra stunden så kom solen fram. Påsken är en härlig högtid som är full av förväntan, det är den högtiden med många röda dagar som ligger närmast sommaren och semestern. Nu är vi dock tillbaka till verkligheten igen och även fast det endast är fyra arbetsdagar denna veckan så kändes det fortfarande lite tungt att stiga upp ur sängen i morse och det beror mest på grund av att jag hade väldigt svårt för att somna igår. Jag är så sjukt beroende av rutiner och det krävs inte många dagar innan min kropp ställer in sig.


Kommentarer är stängda.